Mijn gesneuvelde Nokia

Ik ben erg lang weggeweest, ik weet het. Excuses voor dit ongemak aan degene die weten te genieten van mijn schrijfsels. Toen ik  een berichtje kreeg van mijn oma of ik niet meer schreef besloot ik om weer eens rustig plaats te nemen in de Starbucks met een asociale kop gecarameliseerde pecan coffee, is echt zo lekker! Heerlijk leunend tegen het raam waar de regen zachtjes tegen aan tikt. Op een mega chill stoel. Kijkend naar al de verschillende mensen die zich een weg banen door de regen. Wat is de wereld toch prachtig.

Mijn plan was om jullie te vertellen over mijn prachtige simpele Nokia 3310. Blijkbaar moest het zo zijn dat ik jullie moet mededelen dat mijn dierbare gevalletje gesneuveld is. Ik denk dat het komt door een bepaald soort waterschade, omdat ik vaak de timer gebruik als ik mijn haren was en mijn lekkere shampoo moet doordringen op mijn hoofdhuid en in mijn geliefde dreadlocks. De voordelen zijn er veel. Het blindtypen bijvoorbeeld. Blijkbaar heb ik alle toetsen in mijn geheugen opgeslagen. Een sms’je typen terwijl er iemand tegenover je zit kan heel raar overkomen, aangezien ik gewoon om me heen kijk en geen blik werp op mijn schermpje. Oja, de batterij die is gewoon perfectie en gaat een week of langer mee. Wanneer mensen me nodig hebben sturen ze een sms’je of krijg ik een belletje. Verlost van de eindeloze whatsapp gesprekken. Nu hoop ik wel wdat mijn Nokia nog te genezen is. Anders koop ik een nieuwe. Duhhh! Mijn simkaart bewoond nu een oude smartphone die ik nog had liggen, maar ik vind het een verschrikking en wil mijn Nokia terug.

Verder heb ik samen met mijn lief grote plannen  gemaakt om onze spullen te verkopen, onze kamer op te zeggen in onze Volvo station te stappen en naar het mooie Spanje te rijden. Zo veel zin! Hier ga ik sowieso nog veel over vertellen. 

 

Daarnaast geniet ik erg vande herfst, daarom een leuke foto van mijn lieve zusje en ikzelf in het mooi gekleurde bos.

Ik ben van plan meer te gaan schrijven, dus let op je e-mail of kom af en toe eens langs. 🙂

Liefs, Ine-Maartje

5 gedachtes over “Mijn gesneuvelde Nokia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s